Roletne – komarnici – venecijaneri

Roletne – komarnici – venecijaneri dopunjuju našu ponudu proizvoda od aluminijumskih profila. Pored standardnog programa aluminijumskih ograda, kapija, gelendera kao i nadstrešnica u ponudi imamo Roletnekomarnikevenecijanere i trakaste zavese.

Roletne

Osnovna namena roletni je zaštita vašeg prostora od prekomernog sunca, snega i mraza, buke i neželjenih pogleda.

Roletne - komarnici - venecijaneri

Postoje dva načina ugradnje roletni: unutrašnja i spoljna ugradnja. Dok se unutrašnja montaža vrši pri samoj izgradnji objekta naša firma za vaše potrebe vrši spoljnu ugradnju roletni, odnosno ugradnju na već postojeće prozore i  vrata.
U ponudi imamo nekoliko tipova roletni koji se razlikuju po obliku aluminijumske kutije:
1. Rondo
2. Petougaona
Roletne
zatim po načinu upravljanja roletnama:
1. Automatom za ručno upravljanje sa trakom
2. Kurblom
3. Tasterom
4. Daljinskim upravljačem
5. Programatorom
6. Cevni motor (obavezan za opcije 3,4 i 5)
 
Roletne
 
Roletne - lamelaLamele roletni proizvode se od aluminijumskih materijala sa ispunom od poliuretana radi bolje termičke i zvučne izolacije. Lamele mogu biti izrađene u boji po želji kupca iz RAL palete boja.

 
 
 
 
 
Neke od standardnih boja:
 

Roletne - Izbor iz RAL palete
 
Komarnici
 
Osnovna namena komarnika je da omogući ulaz svežeg vazduha, a istovremeno onemogući ulaz komaraca i drugih insekata. Nudimo komarnike u tri tipa : plisirane, rolo i panelne. Plisirani komarnici pogodni su za vrata i balkonska vrata gde je prolaz čest. Ovaj tip komarnika zauzima mnogo manje mesta od panelnih, odnosno ceo spoljni luk je slobodan. Rolo komarnici predstvaljaju najbolju zaštitu za prozore a za razliku od plisiranih skupljanje je po vertikali. Panelni komarnici mogu biti fiksni ili fiksni sa magnetom. Magneti omogućavaju laku montažu odnosno demontažu. Posebna vrsta Panelnih komarnika su Američki komarnici koji su pričvršćeni za ram a imaju mehanizam (šarke) za otvaranje što je pogodno za vrata i terase.
 

 
Mreža komarnika se isporučuje u dve standardne boje sivoj i crnoj. Opciono isporučujemo u slučaju neravnih zidova ram od aluminijumskih profila za nesmetan rad komarnika.
 
Venecijaneri

Godinama unazad najzastupljeniji proizvod za zaštitu od sunca (zasenčenje) i nepoželjnih pogleda svakako su venecijaneri. Venecijaneri su pogodni za postavljanje u svim objektima, kako onim za stanovanje tako i u poslovnim.

 
U ponudi imamo venecijanere za unutrušnju i spoljnu montažu (žaluzine). Unutrašnje venecijanere proizvodimo u standardnoj izvedbi sa lamelama širine 25 mm. u boji po želji kupca iz RAL palete. Osim toga venecijanri se razlikuju i po vrsti upravljanja. Na raspolaganju je upravljanje sa lančićem i sa kurblom.

 
Spoljni venecijaneri – žaluzine namenjeni su za zatvaranje velikih staklenih ili drugih površina. Pogodne su za zatvaranje tereasa i nadstrešnica. Žaluzine proizvodimo u dva modela: venecijaner i brisoleji (fiksne – nepokretne). Spoljne žaluzine se proizvode od lamela 60 ili 80 mm. Brisoleji se proizvode pod uglom od 30° ili 45° u zavisnosti od profila na koji se montiraju lamele, a moguće su i druge izvedbe po želji kupca.
 

POŠALJITE UPIT ZA CENU
u tekst poruke unesite proizvod i dimenzije koje Vas interesuje


 

Roletne – komarnici – venecijaneri za prijatan stambeni ili poslovni ambijent
© 2016-2019: Roleta, All Rights Reserved, Developed by Belatrix d.o.o. | Innovation Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress