Aluminijumske nadstrešnice

ALUMINIJUMSKE NADSTREŠNICE KOJIMA ĆETE ULEPŠATI ULAZ U VAŠ DOM


 

Aluminijumske nadstrešnice čine posebnu proizvodnu liniju namenjenu zaštiti ulaznih vrata, automobila i balkona od spoljnih uticaja prvenstveno od sunca i kiše. Kroz našu proizvodnu liniju i montažu gotove  nadstrešnice od aluminijuma, pružamo vam brzo i sugurno rešenje za natkrivanje različitih prostora.  Nadstrešnice iznad ulaznih vrata, nadstrešnica za auto ili nadstrešnica za terasu – pružićeće vam kvalitetnu zaštitu uz savremen i moderan izgled.

Moderne nadstrešnice za ulazna vrata

Nadstrešnice su neizostavan deo svakog doma ili poslovnog prostora, jer pružaju zaštitu od nepovoljnih vremenskih uslova. Kao veoma održivo rešenje za različite prostore, spajaju visoku efikasnost sa savremenim i modernim rešenjima u pogledu završnog izgleda i stila nadstrešnica.Nadstrešnice za vrata omogućavaju zaštitu od nepovoljnih vremenskih uslova, izdžljive su i funkcionalne.

Nadstrešnice iznad ulaznih vrata treba da osiguraju da vaš ilaz bude dobro zaštićen i estetski privlačan. Moderne nadstrešnice za ulazna vrata će dodati  eleganciju vašem domu, istovremeno pružajući zaštitu od kiše i sunca. Nadstrešnice iznad ulaznih vrata su dostupne u različitim dizajnima i bojama, po najpovoljnijim cenama.

Široka lepaza aluminijumskih profila (cevi), omougućava dizajnerska rešenja u izradi nadstrešnica koja će zadovoljiti potrebe i najzahtevnijeg kupca. Završna obrada plastificiranjem u bojama iz RAL palete obezbediće osim dugotrajnosti i estetsku funkciju kakvu želite.

Aluminijumske nadstrešnice za terase

Aluminijumski krovni sistemi za terase kombinuju različite elemente funkcionalnosti i stila, pružajući vam ne samo zaštitu, već i  prijatan prostor na otvorenom za relaksaciju i druženje sa porodicom i prijateljima.

Gotove nadstrešnice za terase od aluminijuma su sinonim za kvalitet i pouzdanost, a naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne u odabiru i instalaciji idealne nadstrešnice za vaše potrebe. Kontaktirajte nas danas i otkrijte kako možemo unaprediti vaš prostor sa našim vrhunskim nadstrešnicama od aluminijuma. Moderne nadstrešnice za terasu dodaju stil i eleganciju vašem prostoru.

Aluminijum je materijal otporan na sunce, vlagu, koroziju, tako da umnogome prednjači u odnosu na druge materijale za izradu nadstrešnica poput drveta ili gvožđa. Nadstrešnice za dvorište  izrađene od aluminijumskih materijala ne korodiraju, ne trunu i što je najbitnije ne zahtevaju dodatno održavanje poput ponovnog farbanja i sl.

Za ispunu nadstrešnica koristimo kvalitetan leksan debljine 16mm, otporan na vremenske nepogode – grad.

Nadstrešnice za auto

Nadstrešnice za auto obuhvataju moderna rešenja nadkrivanja i zaštite vašeg automobila. Nadstrešnice za automobile su izrađene od visokokvalitetnog aluminijuma i imaju funkciju da štite vaše vozilo od sunca, kiše, snega i drugih nepovoljnih vremenskih uslova, produžujući tako njegovu trajnost i očuvajući njegov izgled. Aluminijumske ograde i kapije nude vrhunsku zaštitu i otpornost na različite vremenske uslove, uz veliku mogućnost dizajna i različitih stilova. Nadstrešnice od aluminijuma su idealno rešenje koje garantuje održivost uz moderna dizajnerska rešenja ograda.

Aluminijumske nadstrešnice za dvorište, balkone, caffe barove i restorane, za ulazna vrata i automobile

Balkonske nadstrešnice izrađene od aluminijuma lako se mogu zatvoriti staklom ili leksanom sa prednje i bočnih strana (moguće su i mobilne varijante) čime vaša terasa postaje “staklena bašta” a vi dobijate mogućnost uživanja u svojoj terasi čak i preko zime dok su temperature niske a napolju pada sneg.

garanicija kvaliteta roleta

GARANCIJA KVALITETA

U procesu proizvodnje za spajanje aluminijumskih profila pri izradi pergola koristimo “spojnice”. Završni vizualno-estetski izgled i zaštitu naših proizvoda postižemo plastificiranjem (elektrostatsko nanošenje boje u prahu i pečenje u specijalnim pećima). Pogledajte cenu našu proizvodnu liniju i obaberite aluminijumske ograde, dvorišne kapije, pergole i gelendere.

PLASTIFIKACIJA

Aluminijumske pergole standardno plastificiramo u 15-ak boja iz RAL palete boja, ali po zahtevu kupca možemo završnu plastifikaciju uraditi u bilo kojoj boji. Najlepše nadstrešnice i pregled svih boja pogledajte u katalogu.