Aluminijumske klizne kapije

Aluminijumske klizne kapije koje se otvaraju klizanjem točkića po šini montiranoj na kolovozni deo otvora kapije zamenjene su novim modelom “samonosivim” kapijama. Samonosive klizne kapije ne oslanjaju se na podlogu što im omogućuje poseban profil montiran u donjem delu kapije kao i nove konstrukcije motora za otvaranje kapije. Aluminijumske klizne kapije “samonosive” proizvode se u dva modela “U” i “O”. Razlika između modela je u obliku rama, “U” model nema gornji horizontalni profil dok “O” model ima.

“U” model se koristi za kapije iz proizvodnih linija:
● Alu – tarabice
● Alu – palisada
● Alu – tarabice & palisade
dok se “O” model koristi za kapije iz proizvodnih linija:
● Alu – modern
● Alu – specijal
● Alu – mint
● Alu – standard

Aluminijumske kapije izrađuju se u panelima što ubrzava završnu montažu na već postejeće uglavnom zidane ili na aluminijumske montažne stubove.
Opciono otvaranje klizne kapije može se podesiti i putem interfonske veze.

 

 
Tehnički podaci

Aluminijumske klizne kapije - montažna šema
 

ALUMINIJUMSKE KLIZNE KAPIJE
Aluminijumske klizne kapije - delovi
1 Ram kapije
aluminijumski profil 60×60 ili 60×40.
2 Stub sa vođicama
Aluminijumski stub 100×100 sa vođicama kapije.
3 Klizna šina
4 Ispuna kapije
aluminijumski profili, perforirani lim…Pogledajte ponudu na WebShop-u
5 Gornji prihvatnik
6 Zupčasa letva
7 Štoper – podizač kapije donji
8 Motor za klizne kapije
motor za daljinsko otvaranje kapije.Pogledajte ponudu na WebShop-u

 
Pogledajte kapije..

 
Garancija kvaliteta
 

U procesu proizvodnje za spajanje aluminijumskih profila pri izradi ograda, kapija i gelendera ne koristimo “spojnice”. Za postizanje visokog kvaliteta primenjujemo isključivo zavarivanje profila, nakon čega ide grubo i fino poliranje. Na ovaj način dobija se stabilnost proizvoda (nisu potrebni dijagonalni nosači u ispuni), kontaktne površine su glatke i bešavne, a izbegavaju se moguće povrede korisnika. Strogom kontrolom varova i završnih radova postižemo kvalitet dostojan naše firme. Završni vizualno-estetski izgled i zaštitu naših proizvoda postižemo plastificiranjem (elektrostatsko nanošenje boje u prahu i pečenje u specijalnim pećima).
 
 
 
 
 
Plastifikacija

Aluminijumske ograde, kapije i gelendere standardno plastificiramo u 15-ak boja iz RAL palete boja, ali po zahtevu kupca možemo završnu plastifikaciju uraditi u bilo kojoj boji. Pregled svih boja pogledajte u katalogu.

© 2016-2021: Roleta, All Rights Reserved, Developed by Belatrix d.o.o. | Innovation Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress