Aluminijumske klizne kapije


 

Aluminijumske klizne kapije koje se otvaraju klizanjem točkića po šini montiranoj na kolovozni deo otvora kapije zamenjene su novim modelom “samonosivim” kapijama. Samonosive klizne kapije za dvorista ne oslanjaju se na podlogu što im omogućuje poseban profil montiran u donjem delu kapije kao i nove konstrukcije motora za otvaranje kapije.  Samonosive klizne kapije proizvode se u dva modela “U” i “O”, a motori za klizne kapije omogućavaju visoku funksionalnost.

Razlika između modela je u obliku rama, “U” model nema gornji horizontalni profil dok “O” model ima. Nude visoku funkcionalnost uz moderan stil izrade. Samonosive klizne kapije sa motorom su savršeno rešenje koje nude visoke performanse.

Cena klizne kapije varira u zavisnosti od različitih faktora kao što su dimenzije, dizajn, debljina materijala ili ugradnje dodatnih opcija poput motora za klizne kapije ili daljinskog  otvaranja. U našem katalogu su dostupni različiti modeli klizne kapije a koji se razlikuju prema navedenih dispozicijama. Na taj način možete odabrati model klizne kapije baš prema vašim potrebama – klizna kapija sa motorom može biti idealno rešenje za vas.

klizne kapije, aluminijumske klizne kapije
Klizne kapije u “U” ramu

klizne kapije, aluminijumske klizne kapije
Klizne kapije u “O” ramu

“U” model se koristi za kapije iz proizvodnih linija:

ALU TARABICA | ALU PALUSADA | ALU TARABICA &PALISADA | ALU MINT | ALU FREE LINE

Dok se “O” model koristi za kapije iz proizvodnih linija:

ALU MODERN Z9 | ALU MODERN Z11 | ALU MODERN RO | ALU MODERM RS | ALU MODERN SO | ALU MODERN OVAL 10 | ALU MODERN OVAL 15 | Z9 DRVO DECOR | LAMELA K10 | LAMELA S10 | ALU PERFORM

ALU H LINE svi modeli 4-6-8-10-15-30 kao i kombinovano sa više lamela u ispuni, po želji kupca.

Aluminijumske kapije izrađuju se u panelima što ubrzava završnu montažu na već postejeće uglavnom zidane ili na aluminijumske montažne stubove.

Opciono otvaranje klizne kapije može se podesiti i putem interfonske veze.

Klizne kapije u “U” ramu.

Klizne kapije u “O” ramu.

Aluminijumske klasične klizne kapije sa šinom na podu

ALUMINIJUMSKE KLIZNE KAPIJE

aluminijumske klizne kapije

Aluminijumske klizne kapije, klizne kapije
1
Ram kapije
aluminijumski profil 60×60 ili 60×40.
2
Stub sa vođicama
Aluminijumski stub 100×100 sa vođicama kapije.
3
Klizna šina
aluminijumski profil – klizna šina (gornja).
4
Ispuna kapije
aluminijumski profili, perforirani lim…
5
Gornji prihvatnik
štoper gornji – vođica prihvatna rama kapije sa rolnicama.
6
Zupčasa letva
LRP 90a profil sa kliznim točkićima i nazubljenom letvom.
7
Štoper – podizač kapije donji
Štoper – podizač za prihvat kapije sa graničnikom.
8
Motor za klizne kapije
motor za daljinsko otvaranje kapije.

garanicija kvaliteta roleta

GARANCIJA KVALITETA

U procesu proizvodnje za spajanje aluminijumskih profila pri izradi kapija kod modela O za postizanje visokog kvaliteta primenjujemo isključivo specilalne sisteme za spajanje ramova bez zavarivanja naše dizajnersko rešenje. MOŽETE POGLEDATI NA STRANICI SISTEMI OD ROLETE.
Dok kod modela U primenjuje se isključivo zavarivanje profila, nakon čega ide grubo i fino poliranje. Na ovaj način dobija se stabilnost proizvoda (nisu potrebni dijagonalni nosači u ispuni), kontaktne površine su glatke i bešavne, a izbegavaju se moguće povrede korisnika. Strogom kontrolom varova i završnih radova postižemo kvalitet dostojan naše firme.
Završni vizualno-estetski izgled i zaštitu naših proizvoda postižemo plastificiranjem (elektrostatsko nanošenje boje u prahu i pečenje u specijalnim pećima).

boje ograde roleta

PLASTIFIKACIJA

Aluminijumske kapije standardno plastificiramo u 15-ak boja iz RAL palete boja, ali po zahtevu kupca možemo završnu plastifikaciju uraditi u bilo kojoj boji. Pregled svih boja i slike pogledajte u klizne kapije katalog.

POŠALJITE NAM UPIT ZA CENU KLIZNE KAPIJE!

NAPOMENA: BESPLATAN IZLAZAK NA TEREN

KONTAKTIRAJTE NAS KAKO BISMO ZAKAZALI TERMIN KOJI VAM ODGOVARA ZA IZLAZAK NA TEREN.