Roleta Kontakt:

Roleta Ograde – kapije – gelenderi od aluminijumskih profila. Veliki izbor modela. Izrada po merama i zahtevima kupaca. Kontaktirajte nas već danas!

Firma:
ROLETA z.r.

Branka Ćopiča 10,
12000 Požarevac, Srbija

Mobilni:
+381 65 255-18-60

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak:
08:00-17:00

Roleta

ROLETA je firma osnovana 1994 godine. Osnovna delatnost firme je obrada aluminijumskih materijala odnosno proizvodnja aluminijumskih konstrukcija kako za široku potrošnju (domaćinstva) tako i za privredne subjekte.

Od početka se trudimo da nabavkom i modernizacijom savremenih mašina i opreme poboljšamo kvalitet svojih proizvoda, kako bi došli do krajnjeg cilja, zadovoljiti sve zahteve i ideje svojih kupaca.

U savremenim poslovno-proizvodnim objektima, na prostoru od 400 m², firma ROLETA danas može da izađe u susret svim zahtevima kupaca, kvalitetom proizvoda, brzinom izrade i profesionalnom montažom.

Velika otpornost aluminijuma na spoljne faktore (sunce i vlagu), obezbeđuju mu preuzimanje primata za izradu ograda, kapija i gelendera u odnosu na druge materijale poput drveta ili gvožđa. U tom pravcu smo i usmerili naše proizvodne aktivnosti, tako da danas imamo veliku ponudu ograda, kapija i gelendera izrađenih od aluminijuma. Dizajnerskim rešenjima i izborom savremenih aluminijumskih profila napravili smo proizvodni program tradicionalnih ograda “tarabice” i “palisade”,dok smo moderan dizajn ograda razvili kroz programe “modern”, “specijal” i “free line”. Nudimo različite modele i stilove  ograda, kapija za dvorište, tende ili nadstrešnice, kao i drugih proizvoda od aluminijumskih profila vrhunskog kvaliteta izrade.

Glavninu proizvodnog programa čine ograde po meri i zahtevima kupaca, a u okviru programa “standard” proizvodimo ograde, kapije i gelendere standardnih dimezija koje možete montirati po sistemu “uradi sam”.