Aluminijumske pergole

Aluminijumske pergole su posebna proizvodna linija pokretnih krovnih konstrukcija. Namenjene su zaštiti terasa, balkona kao i bašti od svih vremenskih uslova sunca ili kiše. Posebno su pogodne za zaštitu letnjih bašti kafića i restorana.

Aluminijum je materijal otporan na sunce, vlagu, koroziju, tako da umnogome prednjači u odnosu na druge materijale za izradu pergola poput drveta ili tekstila. Pergole izrađene od aluminijumskih materijala ne korodiraju, ne trunu i što je najbitnije ne zahtevaju dodatno održavanje poput ponovnog farbanja i sl.
Aluminijumske pergole su opremljene elektromotorom (sa daljinskim upravljanjem) kojim se lako upravlja stepenom otvorenosti pergole od skroz zatvorene do otvorene čime se reguliše količina sunčeve svetlosti koja će da prodire u vaš prostor. Žaluzine mogu da se postave pod uglom od 0, 10°, 30°, 45°, 60°, 70, 90°

Pergole izrađene od aluminijuma lako se mogu zatvoriti staklom, leksanom ili rolo zavesama sa prednje i bočnih strana (moguće su i mobilne varijante) čime vaša terasa ili bašta postaje “staklena bašta” a vi dobijate mogućnost uživanja u svom prostoru čak i preko zime dok su temperature niske a napolju pada sneg.
Radi boljeg vizuelnog efekta na samu konstrukciju može da se montira LED rasveta.
Ostale prednosti:
Veliki izbor rešenja koja pokrivaju sve potrebe,
Elegantne konstrukcije sa minimalnim dizajnom i čistim linijama uz skrivene spojeve,
Velika čvrstoća koja pruža visoku otpornost na opterećenje vetrom i vibracijama, koja dopušta velike dimenzije i do 4.8×6.0m,
Mogućnost nastavljanja konstrukcije zahvaljujući priključcima koji se kače na stubove,
Visoko kvalitetna površinska zaštita pošto su svi pribori od ekstrudiranog aluminijuma.

Osim pergola sa žaluzinama od aluminijuma u ponidi imamo i pergole sa “krovom” od platna.
 

 
 
Garancija kvaliteta

U procesu proizvodnje za spajanje aluminijumskih profila pri izradi pergola koristimo “spojnice”. Završni vizualno-estetski izgled i zaštitu naših proizvoda postižemo plastificiranjem (elektrostatsko nanošenje boje u prahu i pečenje u specijalnim pećima).
 
 
 
 
 
Plastifikacija

Aluminijumske pergole standardno plastificiramo u 15-ak boja iz RAL palete boja, ali po zahtevu kupca možemo završnu plastifikaciju uraditi u bilo kojoj boji. Pregled svih boja pogledajte u katalogu.
 
 
 
 
 
 

Zaštite svoj prostor od kiše ili sunca aluminijumskim pergolama.
© 2016-2021: Roleta, All Rights Reserved, Developed by Belatrix d.o.o. | Innovation Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress