Aluminijumske pergole

Pokretne krovne konstrukcije


 

Aluminijumske pergole su posebna proizvodna linija pokretnih krovnih konstrukcija. Namenjene su zaštiti terasa, balkona kao i bašti od svih vremenskih uslova sunca ili kiše. Posebno su pogodne za zaštitu letnjih bašti kafića i restorana.

Aluminijum je materijal otporan na sunce, vlagu, koroziju, tako da umnogome prednjači u odnosu na druge materijale za izradu pergola poput drveta ili tekstila. Aluminijumske ograde i pergole izrađene od aluminijumskih materijala ne korodiraju, ne trunu i što je najbitnije ne zahtevaju dodatno održavanje poput ponovnog farbanja i sl.

Aluminijumske pregole i tende za terasu

Aluminijumske pergole su opremljene elektromotorom (sa daljinskim upravljanjem) kojim se lako upravlja stepenom otvorenosti pergole od skroz zatvorene do otvorene čime se reguliše količina sunčeve svetlosti koja će da prodire u vaš prostor. Pergola za terasu ili žaluzine mogu da se postave pod uglom od 0, 10°, 30°, 45°, 60°, 70, 90°

Izrada pergola od aluminijuma lako se može zatvoriti staklom, leksanom ili rolo zavesama sa prednje i bočnih strana (moguće su i mobilne varijante) čime vaša terasa ili bašta postaje “staklena bašta” a vi dobijate mogućnost uživanja u svom prostoru čak i preko zime dok su temperature niske a napolju pada sneg. Zatvorene pergole i aluminijumske ograde za dvorište i terasu su zato idealno rešenje pogodno za različite vremenske prilike.

Radi boljeg vizuelnog efekta na samu konstrukciju može da se montira LED rasveta.

Aluminijumske pergola Cena m2:

Cena alu ograde i aluminijumskih pergola, bez obzira da li se radi pergoli za dvorište ili terasu, zavisi od njenih dimenzija i stila izrade pergole. Naše pergole vam nude niz predsnosti koje se odnosi na zaštite prostora od kiše ili sunca, kao i:


 

  • Veliki izbor rešenja koja pokrivaju sve potrebe,
  • Elegantne konstrukcije sa minimalnim dizajnom i čistim linijama uz skrivene spojeve,
  • Velika čvrstoća koja pruža visoku otpornost na opterećenje vetrom i vibracijama, koja dopušta velike dimenzije i do 4.8×6.0m,
  • Mogućnost nastavljanja konstrukcije zahvaljujući priključcima koji se kače na stubove,
  • Visoko kvalitetna površinska zaštita pošto su svi pribori od ekstrudiranog aluminijuma.
  • Optimalne cene pergole

Pored aluminijumskike ograde za terase, u ponudi izdvajamo i ostale konstrukcije od aluminijumskih materijala kao što su aluminijumske ograde, dvorišne kapije, nadstrešnice, gelendere.  Za zaštitu od sunca i poboljšanje termoizolacionih svojstava objekta proizvodimo žaluzine, roletne, venecijanere i trakaste zavese.

GARANCIJA KVALITETA

U procesu proizvodnje za spajanje aluminijumskih profila pri izradi pergola koristimo “spojnice”. Završni vizualno-estetski izgled i zaštitu naših proizvoda postižemo plastificiranjem (elektrostatsko nanošenje boje u prahu i pečenje u specijalnim pećima).

PLASTIFIKACIJA

Aluminijumske pergole standardno plastificiramo u 15-ak boja iz RAL palete boja, ali po zahtevu kupca možemo završnu plastifikaciju uraditi u bilo kojoj boji. Pregled svih boja pogledajte u katalogu.