Aluminijumske kapije

Aluminijumske kapije proizvode se u tri tipa : jednokrilne, dvokrilne i klizne. Dok su jednokrilne kapije uglavnom namenjene za prolaz ljudi, dvokrilne i klizne uglavnom su namenjene za kolski prolaz. Ovo ne mora da bude pravilo pošto savremeni motori za automatsko otvaranje kapija omogućavaju izradu i jednokrilnih kapija raspona 3-4 met. za kolski prolaz.

O konstrukciji kapija (jednokrilnih, dvokrilnih ili kliznih) podgledajte ovde.

Aluminijumske kapije prate liniju ograda pa se iz tog razloga proizvode u dva modela “U” i “O”. Razlika između modela je u obliku rama, “U” model nema gornji horizontalni profil dok “O” model ima.

“U” model se koristi za kapije iz proizvodnih linija:
● Alu – tarabice
● Alu – palisada
● Alu – tarabice & palisade
dok se “O” model koristi za kapije iz proizvodnih linija:
● Alu – modern
● Alu – specijal
● Alu – mint
● Alu – standard

Aluminijumske kapije izrađuju se u panelima što ubrzava završnu montažu na već postejeće uglavnom zidane ili na aluminijumske montažne stubove.
 

 
Garancija kvaliteta

U procesu proizvodnje za spajanje aluminijumskih profila pri izradi ograda, kapija i gelendera ne koristimo “spojnice”. Za postizanje visokog kvaliteta primenjujemo isključivo zavarivanje profila, nakon čega ide grubo i fino poliranje. Na ovaj način dobija se stabilnost proizvoda (nisu potrebni dijagonalni nosači u ispuni), kontaktne površine su glatke i bešavne, a izbegavaju se moguće povrede korisnika. Strogom kontrolom varova i završnih radova postižemo kvalitet dostojan naše firme. Završni vizualno-estetski izgled i zaštitu naših proizvoda postižemo plastificiranjem (elektrostatsko nanošenje boje u prahu i pečenje u specijalnim pećima).
 
 
 
 
 
Plastifikacija

Aluminijumske ograde, kapije i gelendere standardno plastificiramo u 15-ak boja iz RAL palete boja, ali po zahtevu kupca možemo završnu plastifikaciju uraditi u bilo kojoj boji. Pregled svih boja pogledajte u katalogu.
 

© 2016-2021: Roleta, All Rights Reserved, Developed by Belatrix d.o.o. | Innovation Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress