Aluminijumske nadstrešnice

ALUMINIJUMSKE NADSTREŠNICE KOJIMA ĆETE ULEPTAŠI ULAZ U VAŠ DOM


 

Aluminijumske nadstrešnice čine posebnu proizvodnu liniju namenjenu zaštiti ulaznih vrata, automobila i balkona od spoljnih uticaja prvenstveno od sunca i kiše. Krzo našu porizvodnu liniju i montažu aluminijumskih nadrstešnica, pružamo vam elegantna i ekonomična rešenja. Nadstrešnice od aluminijuma za vrata, auto ili terasu pružaće vam kvalitetnu zaštitu uz savremen i moderan izgled.

Nadstrešnice su neizostavan deo svakog doma ili poslovnog prostora, pružajući zaštitu od nepovoljnih vremenskih uslova i dodajući vrednost vašem okruženju. Naša kolekcija nadstrešnica je posebno dizajnirana kako bi odgovarala različitim potrebama i stilovima, uključujući nadstrešnice za kola, iznad ulaznih vrata, za vrata i terase.

Moderne nadstrešnice za ulazna vrata

Prvi utisak je ključan, zato osigurajte da vaš ulaz bude dobro zaštićen i estetski privlačan uz naše nadstrešnice iznad ulaznih vrata. Nadstrešnice iznad ulaznih vrata su dostupne u različitim dizajnima i bojama, po najpovoljnijim cenama. Moderne nadstrešnice za ulazna vrata će dodati  eleganciju vašem domu, istovremeno pružajući zaštitu od kiše i sunca.

Nadstrešnice za vrata omogućavaju zaštitu od nepovoljnih vremenskih uslova, izdžljive su i funkcionalne.

Aluminijumske nadstrešnice za terase

Aluminijumski krovni sistemi za terase kombinuju različite elemente funkcionalnosti i stila, pružajući vam ne samo zaštitu, već i  prijatan prostor na otvorenom za relaksaciju i druženje sa porodicom i prijateljima.

Gotove nadstrešnice za terase od aluminijuma su sinonim za kvalitet i pouzdanost, a naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne u odabiru i instalaciji idealne nadstrešnice za vaše potrebe. Kontaktirajte nas danas i otkrijte kako možemo unaprediti vaš prostor sa našim vrhunskim nadstrešnicama od aluminijuma. Moderne nadstrešnice za terasu dodaju stil i eleganciju vašem prostoru.

Aluminijum je materijal otporan na sunce, vlagu, koroziju, tako da umnogome prednjači u odnosu na druge materijale za izradu nadstrešnica poput drveta ili gvožđa. Nadstrešnice za dvorište  izrađene od aluminijumskih materijala ne korodiraju, ne trunu i što je najbitnije ne zahtevaju dodatno održavanje poput ponovnog farbanja i sl.

Za ispunu nadstrešnica koristimo kvalitetan leksan debljine 16mm, otporan na vremenske nepogode – grad.

Široka lepaza aluminijumskih profila (cevi), omougućava dizajnerska rešenja u izradi nadstrešnica koja će zadovoljiti potrebe i najzahtevnijeg kupca. Završna obrada plastificiranjem u bojama iz RAL palete obezbediće osim dugotrajnosti i estetsku funkciju kakvu želite.

Nadstrešnice za kola

Vaše vozilo zaslužuje najbolju zaštitu, a naše nadstrešnice za kola pružaju upravo to. Izrađene od visokokvalitetnog aluminijuma, nadstrešnice za automobile i kola štite vaše vozilo od sunca, kiše, snega i drugih nepovoljnih vremenskih uslova, produžujući tako njegovu trajnost i očuvajući njegov izgled.

Aluminijumske nadstrešnice za dvorište, balkone, caffe barove i restorane, za ulazna vrata i automobile

Balkonske nadstrešnice izrađene od aluminijuma lako se mogu zatvoriti staklom ili leksanom sa prednje i bočnih strana (moguće su i mobilne varijante) čime vaša terasa postaje “staklena bašta” a vi dobijate mogućnost uživanja u svojoj terasi čak i preko zime dok su temperature niske a napolju pada sneg.

GARANCIJA KVALITETA

U procesu proizvodnje za spajanje aluminijumskih profila pri izradi pergola koristimo “spojnice”. Završni vizualno-estetski izgled i zaštitu naših proizvoda postižemo plastificiranjem (elektrostatsko nanošenje boje u prahu i pečenje u specijalnim pećima). Pogledajte cenu našu proizvodnu liniju i obaberite aluminijumske ograde, dvorišne kapije, pergole i gelendere.

PLASTIFIKACIJA

Aluminijumske pergole standardno plastificiramo u 15-ak boja iz RAL palete boja, ali po zahtevu kupca možemo završnu plastifikaciju uraditi u bilo kojoj boji. Najlepše nadstrešnice i pregled svih boja pogledajte u katalogu.