Aluminijumske nadstrešnice

Aluminijumske nadstrešnice čine posebnu proizvodnu liniju namenjenu zaštiti ulaznih vrata, automobila i balkona od spoljnih uticaja prvenstveno od sunca i kiše.

Aluminijum je materijal otporan na sunce, vlagu, koroziju, tako da umnogome prednjači u odnosu na druge materijale za izradu nadstrešnica poput drveta ili gvožđa. Nadstrešnice izrađene od aluminijumskih materijala ne korodiraju, ne trunu i što je najbitnije ne zahtevaju dodatno održavanje poput ponovnog farbanja i sl.
Za ispunu nadstrešnica koristimo kvalitetan leksan debljine 16 mm, otporan na vremenske nepogode – grad.

 

 

Balkonske nadstrešnice izrađene od aluminijuma lako se mogu zatvoriti staklom ili leksanom sa prednje i bočnih strana (moguće su i mobilne varijante) čime vaša terasa postaje “staklena bašta” a vi dobijate mogućnost uživanja u svojoj terasi čak i preko zime dok su temperature niske a napolju pada sneg.
 
Garancija kvaliteta

U procesu proizvodnje za spajanje aluminijumskih profila pri izradi nadstrešnica ne koristimo “spojnice”. Za postizanje visokog kvaliteta primenjujemo isključivo zavarivanje profila, nakon čega ide grubo i fino poliranje. Na ovaj način dobija se stabilnost proizvoda (nisu potrebni dijagonalni nosači u ispuni), kontaktne površine su glatke i bešavne, a izbegavaju se moguće povrede korisnika. Strogom kontrolom varova i završnih radova postižemo kvalitet dostojan naše firme. Završni vizualno-estetski izgled i zaštitu naših proizvoda postižemo plastificiranjem (elektrostatsko nanošenje boje u prahu i pečenje u specijalnim pećima).
 
 
 
 
 
Plastifikacija

Aluminijumske ograde, kapije i gelendere standardno plastificiramo u 15-ak boja iz RAL palete boja, ali po zahtevu kupca možemo završnu plastifikaciju uraditi u bilo kojoj boji. Pregled svih boja pogledajte u katalogu.
 
 
 
 
 
 

Ulepšajte ulaz u svoj dom aluminijumskim nadstrešnicama.
© 2016-2021: Roleta, All Rights Reserved, Developed by Belatrix d.o.o. | Innovation Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress