Alu ograde, kapije i gelenderi – Foto galerija

Aluminijumske ograde, kapije i gelenderi postaju trend broj jedan u ograđivanju i uređenju dvorišnog ili bilo kog drugog prostora.

Aluminijum je materijal otporan na sunce, vlagu, koroziju i so, tako da umnogome prednjači u odnosu na druge materijale za izradu ograda poput drveta ili gvožđa. Ograde izrađene od aluminijumskih materijala ne korodiraju, ne trunu i što je najbitnije ne zahtevaju dodatno održavanje poput ponovnog farbanja i sl. Široka lepaza aluminijumskih profila (cevi) različitih oblika kvadratnih, pravougaonih, okruglih, kao i elemenata od kovanog aluminijuma omougućava dizajnerska rešenja u izradi ograda koja će zadovoljiti potrebe i najzahtevnijeg kupca. Završna obrada plastificiranjem u bojama iz RAL palete obezbediće osim dugotrajnosti i estetsku funkciju kakvu želite. Ljubitelji retro stila izborom ograda, kapija i gelendera od aluminijumskih profilia ne moraju se odreći draži klasičnih, prepoznatljivih “tarabica” ili “palisada (kolja)”. Upotreba dodataka od kovanog aluminijuma zadovoljiće prohteve i ljubitelja kovanih ograda od gvožđa. Specijalno dizajnirani profili kao na primer “Z”, “O” ili “R” omogućavaju izradu modernih ograda, kapija i gelendera. Kombinacija aluminijumskih profila daje neograničene mogućnosti u dizajnerskim rešenjima za ograđivanje i uređenje vašeg dvorišnog prostora. Nadamo se da ćete aluminijumsku ogradu za vaše dvorište naći na ovim stranama, a ukoliko imate specifične zahteve uvek možemo uraditi ogradu po vašoj ideji. Aluminijumske ograde, kapije i gelenderi izrađuje se u panelima što ubrzava završnu montažu na već postejeće uglavnom zidane ili na aluminijumske montažne stubove.
 

 
Odlukom da vaše dvorište ogradite ili uredite aluminijumskim ogradama, kapijama i gelenderima doprinosite očuvanju životne sredine. Aluminijum je posle čelika najkorišćeniji metal širom sveta i ne zahteva seču šuma da bi ogradili svoje dvorište.
 
Garancija kvaliteta

U procesu proizvodnje za spajanje aluminijumskih profila pri izradi ograda, kapija i gelendera ne koristimo “spojnice”. Za postizanje visokog kvaliteta primenjujemo isključivo zavarivanje profila, nakon čega ide grubo i fino poliranje. Na ovaj način dobija se stabilnost proizvoda (nisu potrebni dijagonalni nosači u ispuni), kontaktne površine su glatke i bešavne, a izbegavaju se moguće povrede korisnika. Strogom kontrolom varova i završnih radova postižemo kvalitet dostojan naše firme. Završni vizualno-estetski izgled i zaštitu naših proizvoda postižemo plastificiranjem (elektrostatsko nanošenje boje u prahu i pečenje u specijalnim pećima).

© 2016-2021: Roleta, All Rights Reserved, Developed by Belatrix d.o.o. | Innovation Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress