Alu ograde, kapije i gelenderi – Tarabice

Aluminijumske ograde Tarabice su pravo rešenje za ljubitelje klasičnih ograda – tarabica. U okviru proizvodne linije “Alu – Tarabice” proizvodimo tri modela koji se razlikuju u širini profila ispune i visini susednih profila.

Ograde, kapije i gelenderi izrađeni od aluminijumskih materijala postaju trend broj jedan u ograđivanju i uređenju dvorišnog ili bilo kog drugog prostora. Aluminijum je materijal otporan na sunce, vlagu, koroziju i so, tako da umnogome prednjači u odnosu na druge materijale za izradu ograda poput drveta ili gvožđa. Ograde izrađene od aluminijumskih materijala ne korodiraju, ne trunu i što je najbitnije ne zahtevaju dodatno održavanje poput ponovnog farbanja i sl. Široka lepaza aluminijumskih profila (cevi), kao i elemenata od kovanog aluminijuma omougućava dizajnerska rešenja u izradi ograda koja će zadovoljiti potrebe i najzahtevnijeg kupca. Završna obrada plastificiranjem u bojama iz RAL palete obezbediće osim dugotrajnosti i estetsku funkciju kakvu želite. Aluminijumske ograde, kapije i gelenderi izrađuje se u panelima što ubrzava završnu montažu na već postejeće uglavnom zidane ili na aluminijumske montažne stubove.
 
Aluminijumske ograde Tarabice, kapije i gelenderi standardno se proizvode u tri modela Taurus, Aries i Lupus.
Model Taurus – ispuna panela od jedne vrste aluminjumskog profila
Model Aries – ispuna panela od dve vrste aluminjumskih profila različitih širina
Model Lupus – ispuna panela od dve vrste aluminjumskih profila različitih širina i razlikom u visini susednih profila
Opširnije o ovim modelima pogledajte ovde.

 
U pripremi su dva nova profila 81×19 mm i 51×19 mm kao i tri modela “kapa” za ove profile
 

 

 
Odlukom da vaše dvorište ogradite ili uredite aluminijumskim ogradama, kapijama i gelenderima doprinosite očuvanju životne sredine. Aluminijum je posle čelika najkorišćeniji metal širom sveta i ne zahteva seču šuma da bi ogradili svoje dvorište.

© 2016-2021: Roleta, All Rights Reserved, Developed by Belatrix d.o.o. | Innovation Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress