Aluminijumski gelenderi za terasu


Aluminijumski gelenderi svojim kvalitetom materijala i pažljivom izradom gelendera garantuju dugotrajnost uz minimalno održavanje. Aluminijum je savršen izbor za terase jer je otporan na koroziju, vremenske uslove i promene temperature, što ga čini idealnim za svaku klimu.

Naša ponuda aluminijumskih gelendera obuhvata različite stilove i dizajne kako bismo zadovoljili vaše potrebe i estetske preferencije. Bez obzira da li preferirate klasičan, moderan ili rustičan izgled, imamo gelender koji će se savršeno uklopiti u vaš prostor, imamo aliminijumske ograde za terasu po najpovoljnijim cenama.

Aluminijumski gelenderi

Vrhunskih gelenderi za  stepenice ili terasu! Aluminijumski gelenderi su popularan izbor zbog svoje trajnosti i moderne estetike.  Naša ponuda obuhvata širok spektar gelendera za stepenice koji će unaprediti estetiku i sigurnost vašeg doma ili poslovnog prostora.

Aluminijumski gelenderi za terase

Gelenderi i aluminijumske ograde za terase su neophodni kako biste obezbedili sigurnost i stil na vašoj terasi. Naša kolekcija gelendera za terase pruža širok spektar dizajna i stilova, uključujući aluminijum, koji je izuzetno izdržljiv i otporan na spoljne uticaje. Aluminijumske ograde za terasu pružaju sigurnost  i daju eleganciju i karakter vašem spoljnom prostoru, po najpovoljnijoj ceni.

Gelenderi za spoljne stepenice

Gelenderi za stpenice su dizajnirani za spoljašnje i unutrašnje stepenice u prostorijama različitih namena. Za one koji traže gelendere za stepenice, nudimo širok izbor po pristupačnim cenama. Naša ponuda uključuje gelendere različitih cena po metru, tako da možete pronaći opciju koja odgovara vašem budžetu.
Naši aluminijumski gelenderi su posebno dizajnirani za unutrašnje stepenice, pružajući elegantan dodatak vašem enterijeru.

Što se tiče spoljnih stepenica, naša kolekcija gelendera za spoljne stepenice nudi izdržljive opcije koje će izdržati sve vremenske uslove, pružajući istovremeno sigurnost i estetiku.
Neka naši gelenderi budu vaš izbor za sigurnost, stil i kvalitet! Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našoj ponudi i cenama gelendera koji će ulepšati vaš prostor.

Pored osnovnog proizvodnog programa u ponudi imamo i ostale konstrukcije od aluminijumskih materijala kao što su aluminijumske ograde, dvorišne kapije, nadstrešnice, pergole. Za zaštitu od sunca i poboljšanje termoizolacionih svojstava objekta proizvodimo žaluzine, roletne, venecijanere i trakaste zavese.

PLASTIFIKACIJA

Aluminijumske pergole standardno plastificiramo u 15-ak boja iz RAL palete boja, ali po zahtevu kupca možemo završnu plastifikaciju uraditi u bilo kojoj boji. Pregled svih boja pogledajte u katalogu.