Aluminijumski gelenderi za terasu


Aluminijumski gelenderi svojim kvalitetom materijala i pažljivom izradom gelendera garantuju dugotrajnost uz minimalno održavanje. Aluminijum je savršen izbor za terase jer je otporan na koroziju, vremenske uslove i promene temperature, što ga čini idealnim za svaku klimu.

Naša ponuda aluminijumskih gelendera obuhvata različite stilove i dizajne kako bismo zadovoljili vaše potrebe i estetske preferencije. Bez obzira da li preferirate klasičan, moderan ili rustičan izgled, imamo gelender koji će se savršeno uklopiti u vaš prostor, imamo aliminijumske ograde za terasu po najpovoljnijim cenama.

Aluminijumski gelenderi

Moderne aluminijumske ograde i vrhunskih gelenderi za  stepenice ili terasu! Aluminijumski gelenderi su popularan izbor ograde za dvoriste zbog svoje trajnosti i moderne estetike.  Naša ponuda obuhvata širok spektar gelendera za stepenice i terasu koji će unaprediti estetiku i sigurnost vašeg doma ili poslovnog prostora.

Aluminijumske ograde za terase

Gelenderi i aluminijumske ograde za terasu su neophodne kako biste obezbedili sigurnost i stil na vašoj terasi. Moderne ograde za terase odlikuje savremene dizajn i visoka funkcionalnost.  Naša kolekcija gelendera za terase pruža širok spektar dizajna i stilova, uključujući aluminijum, koji je izuzetno izdržljiv i otporan na spoljne uticaje. Alu ograde za terase i gelenderi pružaju sigurnost  i daju eleganciju i karakter vašem spoljnom prostoru, po najpovoljnijoj ceni.

Gelenderi za stepenice

Gelenderi za stepenice su dizajnirani za spoljašnje i unutrašnje stepenice u prostorijama različitih namena.

Gelenderi za unutrašnje stepenice

Gelenderi za unutrašnje stepenice predstavljaju ograde za stepenice unutar nekog prostora i treba da obezbede sigurnost i bezbedenost u enterijeru. Moderne ograde odlikuju i savremena dizajnerska rešenja, zbog čega ograde za stepenice ili ograde za terasu odlikuje i visoka funkcionalnost, potpora prilikom penjanja ali i moderan sti i elegantna dizajnerska rešenja.

Gelenderi za spoljne stepenice

Gelenderi za spoljne stepenice imaju istu namenu – treba da obezbede sigurnosti i bezbednost, s tim što je kod spoljnih stepenica još veći naglasak na materijalu izrade zbog različtitih vremenskih uslova kojima su izložene. Što se tiče spoljnih stepenica, naša kolekcija gelendera za spoljne stepenice nudi izdržljive opcije koje će izdržati sve vremenske uslove. U tom smislu, alu ograde za terasu  pružaju istovremeno i sigurnost i estetiku. Izdržljivi materijali otporni na vremenske uticaje obezbeđuju dugotrajnu zaštitu i estetski dodatak vašem eksterijeru. Bez obzira da li želite klasičan ili moderni dizajn, naša kolekcija ima nešto za svaki ukus.

Unutrašnje ograde za stepenice

Unutrašnje ograde za stepenice kombinuju funkcionalnost sa estetikom, pružajući ne samo sigurnost već i elegantantnost vašem domu. Sa pažljivo odabranim materijalima i preciznom izradom, naše ograde su simbol kvaliteta i pouzdanosti.

Za one koji traže gelendere za stepenice, nudimo širok izbor po pristupačnim cenama. Naša ponuda uključuje aluminijumske ograde za terasu i gelendere različitih modela i cena po metru, tako da možete pronaći opciju koja odgovara vašem budžetu.Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našoj ponudi i cenama gelendera.

Pored osnovnog proizvodnog programa i ograda za terase, u ponudi imamo i ostale konstrukcije od aluminijumskih materijala kao što su aluminijumske ograde, dvorišne kapije, nadstrešnice, pergole. Za zaštitu od sunca i poboljšanje termoizolacionih svojstava objekta proizvodimo žaluzine, roletne, venecijanere i trakaste zavese.

boje ograde roleta

PLASTIFIKACIJA

Aluminijumske pergole standardno plastificiramo u 15-ak boja iz RAL palete boja, ali po zahtevu kupca možemo završnu plastifikaciju uraditi u bilo kojoj boji. Pregled svih boja pogledajte u katalogu.